Quin va ser el procés creatiu de Caramels de menta?

Fotografia de Wim Janssen

Fotografia de Wim Janssen

L’escriptor Joan Roca va acabar la seva novel·la infantil Caramels de menta a la paradisíaca cala de Binibèquer (Menorca). Però com la va començar? Quin ha estat el seu procès creatiu? Ell mateix ens ho explica en el següent ARTICLE.

Sobre l’autor:

RetratJoan Roca i Casals va néixer a Vic (Osona) l’any 1955 i porta molts anys fent de professor de llengua i literatura catalana. Ha combinat aquesta tasca amb la d’escriptor, i ha acabat tastant gairebé tots els gèneres literaris: novel•la juvenil (Demà encara volaran les orenetes, 2007), novel·la curta (Aquell capvespre –Premi de Narrativa Ciutat de Mollerussa, 2007–), relat curt (Entrebancs i capgirells, 2008), poesia (Concert per a ploma i veus trencades, 2009), teatre (Penombres –Premi Inicia’t de Teatre de Badalona, 2009–), conte infantil (Verdeta volia volar, 2010), novel·la (Arrels de pedra, 2011)…

Malgrat la seva bibliografia, segueix considerant-se un perpetu aprenent d’escriptor, i amb Caramels de menta assoleix un altre esglaó en la voluntat de diversificar la seva producció literària.

http://joroca55.blogspot.com.es

Un pensament a “Quin va ser el procés creatiu de Caramels de menta?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *