Joan Turu – Som escola.cat

cartell_somescola_14j_autor_joan_turuCom recordareu les entitats cíviques que formen  Somescola.cat han organitzat per aquest dissabte una mobilització que, sota el lema “Per un país de tots, decidim escola catalana”, recorrerà el centre de Barcelona per defensar l’escola catalana i el dret a decidir el model educatiu. A banda d’adherir-nos a la proposta de Somescola.cat escrivim aquest post per felicitar a un dels autors de Stonberg, per la bona feina que està fent com a il·lustrador a Somescola. Ens referim a Joan Turu, artista, dibuixant i il·lustrador manresà. En Joan Turu va il·lustrar el llibre de contes escrit per Teresa Clua i publicat per Stonberg, Avis i àvies. Si us interessa seguir el treball d’en Joan Turu i saber més d’ell podeu gaudir del seu blog: Joan Turu – Artista de revista. Mentrestant gaudiu del fantàstic vídeo on el veureu dibuixar. Felicitats Joan. Bona feina.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=FpPNXzOXSQI&w=420&h=315]

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *